Strand van Sainte-Cécile
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Strand van Sainte-Cécile

Strand van Sainte-Cécile Vanaf 236 €

Conditie
  • Van 1 tot 3 slaapkamers
  • Oplevering: 2e kwartaal 2024
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Dicht bij de zee
  • Badplaats met veel sportactiviteiten
  • Klein condominium
  • Rustige omgeving
  • in de buurt van Hardelot
  • Dicht bij Le Touquet

Sainte-Cecile

Sainte-Cécile-Plage, gelegen in het hart van de Côte d'Opale, tussen de Belgische kust en de baai van de Somme op een natuurdomein van meer dan 1600 hectare, is een badplaats die grenst aan het levendige en vriendelijke stadje Camiers. Sainte-Cécile-Plage is een eerste en tweede verblijfplaats die steeds meer mensen aantrekt vanwege de levenskwaliteit: het zeeklimaat met milde winters en aangename zomers, de bereikbaarheid over de weg en het spoor, de goede sfeer en de vele activiteiten. . Gezinnen, atleten, contemplatieven, natuurliefhebbers zullen vinden wat ze zoeken: leven in het hart van een ecosysteem dat even rijk als gevarieerd is, als een haakje in je leven.

Sainte-Cécile is de perfecte ontmoetingsplaats voor kinderen en ouders in juli en augustus: beachclubs, beachvolleybal- en beachvoetbalvelden, boomklimmen in de Opalaventure, enz. Om nog maar te zwijgen over watersporten! Zeer beroemd, de zeilschool stelt u in staat om unieke sensaties te ontdekken op 15 km strand: vlieger, vlieger, ... maar ook kajak, kano, peddel enz. Het is de hemel voor zeilers van alle leeftijden!

U kunt er zeker van zijn dat u in uw tweede huis aan de Côte d'Opale zult leven op het ritme van de getijden, de wind en het gelach van uw kinderen.

Op de gemeentelijke sportschool met tennisbanen en een fitnessruimte kun je trainen: tennis, basketbal, handbal, voetbal, badminton, tafeltennis, babygym, babybasketbal, etc. Voor golfers zijn de greens van Hardelot of Le Touquet erg bekend.

Naast sport zijn er ook de gemeentelijke bibliotheek en de verenigingen die het leven verlevendigen, waarvan sommige heel typerend zijn zoals de "Camioise Dove" die postduiven traint of het Opal Hearts koor etc.

Het project

In de stad Sainte-Cécile, op ongeveer 100 meter van het strand, vindt u ons nieuwe programma 'Côté Plage' van 27 appartementen in de rue d'Armentières. Variërend van studio's tot appartementen met drie slaapkamers, de appartementen in de residentie zijn allemaal voorzien van een parkeerplaats boven het hoofd.

Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
1 kamer (s) Vanaf 39 m² Vanaf 236 000 €
1 hut slaapkamer (s) Vanaf 44 m² Vanaf 263 000 €
2 kamer (s) Vanaf 57 m² Vanaf 302 000 €
3 kamer (s) Vanaf 88 m² Vanaf 458 000 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF