TheBest4You - Onze diensten
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Onze Services

THEBEST4YOU is een vastgoedbedrijf dat onafhankelijk is van elke constructeur. Met deze functie kunt u alleen de mooiste projecten in Frankrijk selecteren en aanbieden.

De aankoop van een tweede woning in Frankrijk of vastgoedbeleggingen maakt deel uit van een vermogensstrategie. Om deze reden omringt THEBEST4YOU zich met professionals, van vermogensadviseur tot belastingadviseur.

Welke follow-up wordt door THEBEST4YOU verzekerd?
 • Voor aankoop

  Voorselectie van vastgoedprojecten. THEBEST4YOU zal alle terreinen bekijken en de staanplaatsen valideren om alleen prime situaties te bieden en een hoge erfgoedwaarde van de aangeboden goederen te garanderen Analyse van de kwaliteit van de bouwer.

 • Tijdens het aankoopproces
  • Ten eerste presenteert THEBEST4YOU alle ins en outs van een vastgoedinvestering in Frankrijk tijdens een individuele ontmoeting met de klant. Tijdens dit interview bespreekt THEBEST4YOU belastingen, techniek, eigendom, financiën, enz.
  • Wanneer u geïnteresseerd bent in een woning, organiseert THEBEST4YOU een locatiebezoek met een van zijn partners. Tijdens dit bezoek kunt u de omgeving waarderen en oudere projecten van de bouwer bezoeken.
  • THEBEST4YOU houdt u gedurende de gehele bouwperiode op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden door u regelmatig fotoreportages toe te sturen.
 • Nalevering

  THEBEST4YOU blijft aan uw zijde, om indien nodig in te grijpen bij de fabrikant, om alle garanties uit te oefenen die u op grond van de wet heeft.

  THEBEST4YOU blijft uw bevoorrechte partner voor alle vragen met betrekking tot het beheer van het onroerend goed (belastingaangiften, onroerendgoedadvies, enz.).


Wij zijn uw enige aanspreekpunt om uw toegang tot informatie te vergemakkelijken.
Wij geven u dezelfde prijs als rechtstreeks van de fabrikant.
Persoonlijke ondersteuning voor, tijdens en na aankoop

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF