Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

La Rosière, een droomresort

LA ROSIÈRE-ESPACE SAN BERNARDO: HOOGTE 1850

La Rosière ligt in de Haute-Tarentaise in de Alpen en is een vriendelijk skidorp op een balkon op het zuiden, op 1850 m boven de zeespiegel. Het is een hooggebergtegebied en profiteert van een uitzonderlijke geografische locatie met optimale ski- en zonneschijnomstandigheden.

Uw bergvakantie in het enige resort in de Noordelijke Alpen met een internationaal skigebied van 160 km piste: La Rosière is direct verbonden met het resort La Thuile in Italië (Aostadal) dat u een ontsnapping biedt "Sans Frontière" in het skigebied Espace San Bernardo. Perfect compromis tussen traditie en moderniteit, de service is vriendelijk en respecteert de culturele waarden van het dorp. Door de Savoyaardse architectuur behoudt het station zijn authenticiteit. Veel activiteiten, entertainment en evenementen zijn gepland tijdens de zomer- en winterseizoenen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Gelabeld als "Family Plus", biedt het dorpsresort vakanties à la carte, zodat ouders net zo veel plezier hebben als kinderen.

Ontdek ons ​​nieuwe project, een high-end residentie: de Alpen Lodge in het midden van dit prachtige resort, met een onvergelijkbaar uitzicht: https://thebest4you.be/alpenlodge

KOM EN ONTDEK IN DE WINTER EEN UITZONDERLIJKE SITE

In de winter lopen we door de Espace San Bernardo, ski's op, in het hart van beschermde landschappen. Slechts enkele kilometers hemelsbreed van de Mont Blanc, de Col du Petit-Saint-Bernard en de Ruitor-gletsjer, profiteert Espace San Bernardo van gunstige meteorologische stromingen die een uitstekende sneeuwbedekking garanderen van half december tot eind april . Het skigebied behoort regelmatig tot de meest sneeuwzekere in de Noordalpen. Tussen gastronomische pauzes in Savoye en Aostadal, ski in volledige rust in een gebied waar geweldig skiën en soepelheid perfect gaan. Liefhebbers van nieuwe wintersport zullen ook hun gading vinden met prachtige routes op ongerepte hellingen of minder gemarkeerd voor het beoefenen van freeride, snowkiting, skitochten ... Voor de anderen zijn er leuke en originele activiteiten te ontdekken: sneeuwschoenpaden, welzijn, schaatsen, ijshockey ...

Profiteer tijdens de après-ski en 's avonds van de bowlingbaan, de ijsbaan, de bioscoop en de nachtbars. Deze winter biedt La Rosière u met familie, koppels of vrienden onvergetelijke momenten van ontspanning.

ALLE VREZEN VAN ZOMERVAKANTIES

Dankzij talrijke activiteiten voldoet La Rosière aan de eisen van atleten en liefhebbers van natuur en welzijn. Het dorp is de ideale plek om rustig tot rust te komen, uw ideeën te veranderen, te genieten van luieren en natuurlijke zonnebanken terwijl u de frisse berglucht inademt. Op slechts 8 km van de Col du Petit-Saint-Bernard (richting Italië), in het hart van de Haute-Tarentaise-vallei, is La Rosière een ideaal startpunt voor geweldige excursies (wandelen, mountainbiken, culturele bezoeken, spoor…). Je zult genieten van wandelingen langs watervallen, beekjes en bergmeren om te genieten van prachtige picknicks met vrienden of familie. Een paar uur of een dag, te voet, met de fiets of met de auto, zult u verrast worden door de rijkdom van de omliggende plaatsen en landschappen: de gehuchten en kapellen van Montvalezan / La Rosière, Haute-Tarentaise, Parc national de Vanoise, Mont Blanc, Aostadal ... Voor liefhebbers van tweewielers biedt La Rosière een Bike Zone: mountainbikeroutes, langlaufroutes en verschillende fietstoeristische routes.

Geïnteresseerd? We maken een privéverkoop Zaterdag 15 februari in het Novotel in Waver, van 9 tot 18 uur op afspraak. We zullen het project presenteren dat u interesseert en samen bespreken we het patrimoniale, fiscale en juridische deel van een aankoop in Frankrijk. Meer info en inschrijving op: https://thebest4you.be/vente-privee

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF