Nieuw project te koop in Les Saisies - Franse Alpen
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Akasha Chalets

Chalets Akasha - Les Saisies Vanaf 505 €

Conditie
  • 2 kamer (s)
  • Levering: Vanaf zomer 2023
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Skigebied: Espace Diamant
  • Zeer goede sneeuwval
  • Hoogwaardige services

Geniet als gezin van het beste van de Alpen door een appartement in Les Saisies te kopen. Gelegen op de gelijknamige pas, doorgang tussen de Beaufortain-vallei en die van de Val d'Arly, verleidt dit beroemde resort op menselijke schaal met zijn authentieke gehuchten, de pracht van zijn alpiene landschappen en zijn ongerepte natuur. Onze nieuwe vastgoedprogramma's in Les Saisies, ideaal gelegen in het hart van het resort, stellen u in staat om te profiteren van de skipistes van alle niveaus van het Saisies-gebied. Vanuit uw appartement geniet u van een optimale zon op het zuiden en uitzicht op het majestueuze Beaufortain-massief.

Chalets Akasha ligt in Les Saisies, een gezinsresort met betoverende landschappen en populair in zomer en winter. Chalets Akasha geniet een ideale locatie nabij de pistes in het hart van de Espace Diamant.

De residentie, ontworpen in de sfeer van een nieuw chalet, biedt 33 appartementen van 3 tot 4 kamers, van 53 tot 75 m², in een intieme set van drie chalets in Savoyaardse stijl. De appartementen met grote woonkamers uitgebreid met grote balkons, hebben een kelder, een individuele skilocker, een overdekte parkeerplaats, met voor volledig comfort beveiligde toegang met digitale code. Wat uw keuze ook is, u zult verleid worden door het comfort en de alchemie die uitgaat van de warmte van hout, nobele, natuurlijke materialen en een eigentijds tintje.

In het hart van de Espace Diamant en het Beaufortain-massief, biedt de residentie Chalets Akasha een idyllische omgeving die levenskwaliteit en duurzame investeringen garandeert.

Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
2 kamer (s) Vanaf 58 m² Vanaf 505 000 €
2 slaapkamer(s) penthouse Vanaf 67 m² Vanaf 650 000 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF