Chalet Victorine in Les Carroz d'Araches
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Chalet Victorine

Chalet Victorine Vanaf 375 €

Conditie
  • Van 1 tot 4 slaapkamers
  • Bezorging: Kerst 2025
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Skigebied: Le Grand Massif
  • Dynamisch resort met activiteiten en winkels het hele jaar door geopend
  • Parkeerplaats
  • Kluisjes voor ski's

Gelegen in de buurt van Grand Massief, opent dit prachtige klassieke condominium de deuren naar hoge normen en kwaliteit. Kiezen om in de bergen te investeren in een MGM-residentie is geen toeval, maar de vraag naar totale tevredenheid.

Gelegen op 1140 m boven de zeespiegel, heeft het dorp Carroz een ideale locatie. Het zonnige plateau biedt veel winter- en zomeractiviteiten: de hellingen op ski's of mountainbikes beklimmen, met een heteluchtballon over de vallei vliegen, profiteren van de 200 km wandelpaden om de flora en fauna van de bergen te ontdekken ... U kunt ook genieten golf, tennis of paardrijden ... En om aan het eind van de dag te ontspannen, verwelkomen verschillende bars en restaurants u in een warme sfeer.

Chalet Victorine

Chalet Victorine vindt plaats in het hart van het dorp Les Carroz, bekend om zijn authentieke charme en vriendelijkheid. Een ideale locatie op loopafstand van alle benodigde voorzieningen; VVV-kantoor, bibliotheek, animatie Les Carroz in een dorpsresort met 4 seizoenen Buiten vinden we de geest van de bergen door het gebruik van edele en natuurlijke materialen: hout en stenen bekleding. De grotendeels zonnige balkons, met royale ruimtes, openen perspectieven om optimaal te profiteren van uw omgeving. Condominium, intiem, Chalet Victorine bestaat uit 9 appartementen van 2 tot 5 kamers, wat u een harmonieuze leefomgeving in een natuurlijke omgeving garandeert.

Geïnteresseerd? We kunnen zo snel mogelijk een afspraak maken bij u thuis of op onze kantoren in Waterloo. We zullen het project presenteren dat u interesseert en we zullen samen het erfgoed, het fiscale en juridische deel van een nieuwe aankoop in Frankrijk aanpakken.

Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
1 kamer (s) Vanaf 42 m² Vanaf 375 000 €
2 kamer (s) Vanaf 61 m² Vanaf 545 000 €
2 hut slaapkamer (s) Vanaf 72 m² Vanaf 630 000 €
3 kamer (s) Vanaf 80 m² Vanaf 910 000 €
4 kamer (s) Vanaf 105 m² Vanaf 1 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF