Le Roc des Tours in Grand-Bornand
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

De Roc des Tours

De Roc des Tours Vanaf 300 €

Conditie
  • Van 1 tot 4 slaapkamers
  • Levering: 12/2021
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Skigebied: Le Grand Bornand
  • Aan de voet van het sneeuwfront
  • Appartement met uitzicht op de hellingen
  • Hoogwaardige services
  • Grote zonnige balkons
  • Zwembad, Spa centrum, ...

« De Roc des Tours Is een residentie in Grand-Bornand Chinaillon en bestaat uit suites. De suites zijn volledig uitgerust en gemeubileerd, met een opmerkelijke setting en levenskwaliteit, geschikt voor een verblijf als stel of gezin.

Voor uw comfort, tegels in de dagkamers en parket in de slaapkamers, hoogwaardige thermische isolatie van buitenaf en elektrische verwarming geregeld door GTC (Centralized Technical Management). De binnendeuren zijn van het bergtype, geassocieerd met handgrepen en afwerkingen van geborsteld aluminium, een combinatie van traditie en moderniteit. Grote balkons bedekt met houten latten domineren de hellingen en baden uw appartement suite met ideale zonneschijn.
Het etablissement heeft troeven die fans van ruimte, comfort en charme zullen bekoren.

U heeft, binnen uw hotelresidentie, een ontvangstruimte met open haardskilockers met skischoendrogers,restaurant en sportwinkel.

In een natuurlijk idyllische omgeving, traditionele architectuur en uitzonderlijk comfortworden alle activa samengebracht om van de "Roc des Tours" de ideale investering te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over uw appartement suite te koop in Le Grand-Bornand Chinaillon.

Het etablissement heeft een verwarmd binnenzwembad, An sauna, An Hamam, en een cardio-trainingsruimte. Tussen bubbelbaden en duiken in zoet water neemt het welzijn alle ruimte in beslag en verspreidt het zich naar alle elementen van het decor, om beter vorm te krijgen en je in balans te brengen.

In het hart van de "Roc des Tours" is alles uitgedacht om uw ontwikkeling te bevorderen en het hele gezin op dezelfde gunstige golflengte te plaatsen.

De Roc des Tours heeft verschillende appartementen van Per direct 1 tot 3 slaapkamers beschikbaar evenals appartementen van 1 tot 4 kamers beschikbaar vanaf juli 2021.

Geïnteresseerd? We kunnen zo snel mogelijk een afspraak maken bij u thuis of op onze kantoren in Waterloo. We zullen het project presenteren dat u interesseert en we zullen samen het erfgoed, het fiscale en juridische deel van een nieuwe aankoop in Frankrijk aanpakken.
Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
1 kamer (s) Vanaf 42 m² Vanaf 300 000 €
2 kamer (s) Vanaf 65 m² Vanaf 441 667 €
3 kamer (s) Vanaf 76 m² Vanaf 525 000 €
4 slaapkamer (s) duplex Vanaf 119 m² Vanaf 779 167 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF