Vastgoedproject Le Touquet
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Residentie met respect voor de architectonische rijkdom van Touquetto

In de wijk Quentovic Vanaf 549 €

Conditie
  • Van 0 tot 3 slaapkamers
  • Oplevering: 4e kwartaal 2022
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Dichtbij de Golf du Touquet
  • Activiteiten het hele jaar door in de wijk Quentovic
  • Prachtig historisch, architectonisch en natuurlijk erfgoed
  • Harmonieuze mix van bos, landschap, strand, stad en zee
  • Grote erkers laten het hele jaar door licht binnen

De Quentovic is een uniek project. Het gaat over een (re) het schrijven van de architectuur van de kunstenaars die hebben bijgedragen aan de reputatie van Le Touquet-Paris-Plage. Met respect voor de geest van de plaats, de lokale typologieën en de identiteit van de wijk Quentovic, zal de architecturale rijkdom van Touquettoise worden uitgebreid bij de ontwikkeling van de Place Quentovic om ervoor te zorgen dat het stedelijke weefsel tussen het winkelcentrum (rue Saint-Jean, overdekte markt) en deze wijk.

Je komt binnen perfecte harmonie tussen bos, strand, zee en platteland. Le Touquet-Paris-Plage heeft een prachtig historisch, architectonisch en natuurlijk erfgoed.

Het zeer bijzondere licht, de geometrie en de grote zandstranden bieden u een uitzonderlijke speeltuin tussen ruimte en natuur ! U bevindt zich in het hart van de elementen tussen duinen en zee, in de schaduw van zeedennen. De Canche Bay natuurreservaat is een unieke plek die uw wandelingen onvergetelijk zal maken.

Leef in vrede in het grootste comfort, veilig, maar ook op een steenworp afstand van de verleidelijke animatie van Quartier Quentovic : winkelen, wandelen, bioscoop, wandelingen in de stad of in het bos, de overdekte markt, het casino, de vele terrassen, theaters en concerten, enz.

Mis de kans niet om te sporten met de beroemdheden Golf du Touquet vlakbij, Or zwembad in het tenniscentrum Pierre de Coubertain.

Bestaande uitAppartementen met 1 tot 3 slaapkamers op verschillende verdiepingen kun je er ook van genieten balkon, terras of eigen tuin.

Alles is doordacht zodat u zich op uw gemak voelt in uw tweede verblijf aan de Opaalkust en waar u vandaan gaataangename familiemomenten.

Geïnteresseerd? We kunnen zo snel mogelijk een afspraak maken bij u thuis of op onze kantoren in Waterloo. We zullen het project presenteren dat u interesseert en we zullen samen het erfgoed, het fiscale en juridische deel van een nieuwe aankoop in Frankrijk aanpakken.

Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
0 studio slaapkamer (s) Vanaf 38 m² Vanaf 549 000 €
2 kamer (s) Vanaf 59 m² Vanaf 791 000 €
3 kamer (s) Vanaf 93 m² Vanaf 1 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF