Project van appartementen op 450 meter van het strand
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Residentie in de buurt van de stranden

15 minuten van Le Touquet en Hardelot Vanaf 210 €

Conditie
  • Van 1 tot 3 slaapkamers
  • Levering: Q4/2024
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Nabijheid: strand, zee, voorzieningen
  • Appartementen met 1 tot 3 slaapkamers
  • Lift, parkeerplaats en garage
  • Optimale energieprestaties
  • Veel wandelingen
  • sport-

CAMIERS, een ecostation

Sainte-Cécile-Plage, gelegen in het hart van de Côte d'Opale, op 15 minuten van Hardelot en Le Touquet, op een natuurgebied van meer dan 1600 hectare, is een badplaats grenzend aan het levendige en vriendelijke stadje Camiers. Sainte-Cécile-Plage is een plaats van eerste en tweede verblijf die steeds meer mensen aantrekt vanwege zijn levenskwaliteit: het zeeklimaat met milde winters en aangename zomers, de bereikbaarheid via de weg en het spoor, de goede sfeer en de vele activiteiten. .

Gezinnen, sportliefhebbers en natuurliefhebbers zullen vinden wat ze zoeken: leven in het hart van een ecosysteem dat even rijk als gevarieerd is, als een haakje in je leven.

Sainte-Cécile is de perfecte ontmoetingsplaats voor kinderen en ouders in juli en augustus: strandclubs, beachvolleybal- en strandvoetbalvelden, boomklimmen in de Opalaventure, enz. Om over watersport nog maar te zwijgen! Zeer beroemd, de zeilschool stelt u in staat om unieke sensaties te ontdekken op 15 km strand: vlieger, vlieger, ... maar ook kajak, kano, peddel enz. Het is de hemel voor zeilers van alle leeftijden!

In de gemeentelijke sportschool met tennisbanen en een fitnessruimte kun je trainen: tennis, basketbal, handbal, voetbal, badminton, tafeltennis, babygym, babybasketbal, etc. Voor golfers zijn de greens van Hardelot of Le Touquet erg beroemd.

Naast sport is er ook de gemeentelijke bibliotheek en de verenigingen die het leven bezielen, waarvan sommige heel typisch zijn, zoals de "camiéroise duif" die postduiven traint of het koor van de harten van Opal enz.

Het vastgoedproject

De grond is gelegen op ± 300 m van de duinen en ± 450 m van het strand en toch dichtbij alle voorzieningen.

De residentie zal naar verwachting appartementen met 1 slaapkamer, 1 slaapkamer + hut, 2 slaapkamers en 3 slaapkamers bieden.

Per appartement is 1 parkeerplaats inbegrepen en sommige appartementen beschikken naast de voorziene parkeerplaats ook over een 2e parkeerplaats of een garage.

De verdiepingen en het souterrain zijn bereikbaar met een lift en alle accommodaties zijn geschikt voor gebruik door personen met beperkte mobiliteit.

Naleving van de voorschriften van de geldende normen om optimale energieprestaties te garanderen.

Aarzel niet ons te contacteren indien u meer informatie wenst: info@thebest4you.be of 02 385 20 75.

Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
1 kamer (s) Vanaf 42 m² Vanaf 210 000 €
1 hut slaapkamer (s) Vanaf 43 m² Vanaf 219 000 €
2 kamer (s) Vanaf 50 m² Vanaf 244 000 €
3 kamer (s) Vanaf 84 m² Vanaf 417 000 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF