Appartementen in Bray Dunes
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Appartementen in Bray Dunes

Appartementen in Bray Dunes Vanaf 184 €

Conditie
  • 1 kamer (s)
  • Levering: 3T 2024
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Dicht bij België
  • Handel in de buurt
  • 400m van het strand
  • 400m van de duinen

Bray-Dunes, de dichtstbijzijnde badplaats bij België

Een zandstrand dat zich tot in het oneindige lijkt uit te strekken, de zee en zijn jodiumgeuren, de onnavolgbare sfeer van buurland België, Bray-Dunes is een stad met vele voordelen waar u het hele jaar door of op vakantie kunt wonen. Heel dicht bij Duinkerken en zijn economie die wordt gestimuleerd door de haven, de industrie of het digitale, ligt Bray-Dunes en zijn lucht van ansichtkaarten in het hart van een gebied vol dynamiek.

In de badplaats die het dichtst bij België ligt, langs de boulevard, zijn er vele bars en restaurants die deze beslist zeer gezinsvriendelijke kustlijn verlevendigen.

Op het uitgestrekte strand met fijn zand, wanneer de zon terugkeert, komen bezoekers massaal om te profiteren van de gevarieerde vrijetijdsactiviteiten die de kust te bieden heeft. zeilen of lange wandelingen in de duinen, de uitzonderlijke landschappen zijn een ideaal decor voor vakanties in de buitenlucht.

Gelegen aan de Belgische grens en net naast Duinkerken, profiteert Bray-Dunes van de vrijetijdsactiviteiten en faciliteiten van de grote naburige centra. In La Panne worden jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers verwacht in het pretpark Plopsaland en het waterpark Plopsaqua, terwijl Duinkerke geen tekort heeft aan troeven om aan ieders culturele en sportieve vrijetijdsbesteding te voldoen. Maar op zichzelf is Bray-Dunes een bestemming, een plek om te wonen die alle diensten, winkels en infrastructuur biedt voor een druk leven. Voedingswinkels, supermarkten, gezondheidswerkers, scholen, mediatheek of bioscoop, hier ontbreekt het aan niets.

In het hart van de bruisende stad, vlakbij het prachtige duinmassief, het strand en alle winkels ziet dit project binnenkort het levenslicht. Uitgangspunt voor alle wandelingen, ideale plek om te genieten van de geneugten van de zee en tegelijkertijd een echt actief leven te behouden, het adres biedt u het hele jaar door een vakantiesfeer of een perfecte vakantieplek om een ​​weekend te ontsnappen en te genieten van landschappen met uniek licht.


Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
1 kamer (s) Vanaf 40 m² Vanaf 184 000 €
1 hut slaapkamer (s) Vanaf 52 m² Vanaf 205 000 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF