Appartementen in Bray Dunes
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Appartementen in Bray Dunes

Appartementen in Bray Dunes Vanaf 185 €

Voorwaarde
  • Van 1 tot 2 slaapkamers
  • Levering: 3T 2024
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Dicht bij België
  • Handel in de buurt
  • 400m van het strand
  • 400m van de duinen

Bray-Dunes, de dichtstbijzijnde badplaats bij België

Een zandstrand dat zich lijkt uit te strekken tot? oneindigheid, de zee en zijn gejodeerde parfums, de onnavolgbare sfeer van buurland België, Bray-Dunes is een stad met veel voordelen of? we leven in? het jaar of de vakantietijd. Zeer dicht bij Duinkerken en zijn economie gestimuleerd door de haven, industrie of digitale technologie, Bray-Dunes en zijn ansichtkaartsfeer vormen het hart van een gebied vol dynamiek.

In de dichtstbijzijnde badplaats bij België, langs de boulevard, zijn er veel bars en restaurants die deze beslist zeer gezinsvriendelijke kustlijn verlevendigen.

Op het uitgestrekte strand van fijn zand, wanneer de zon terugkeert, komen bezoekers samen om te profiteren van de gevarieerde vrijetijdsactiviteiten die aan de kust worden aangeboden. zeilen of lange wandelingen in de duinen, de uitzonderlijke landschappen zijn een ideaal decor voor vakanties in de buitenlucht.

Gelegen op? de Belgische grens en gewoon een? beoordeling? uit Duinkerken maakt Bray-Dunes gebruik van de vrijetijdsvoorzieningen en faciliteiten van de grote aangrenzende kachels. HEEFT? La Panne, jaarlijks worden meer dan 1 miljoen bezoekers verwacht in het pretpark Plopsaland en het waterpark Plopsaqua, terwijl Duinkerken geen gebrek heeft aan troeven om aan ieders culturele en sportieve vrijetijdsbesteding te voldoen. Maar heeft? Alleen Bray-Dunes is een bestemming, een plek om te wonen die alle diensten, winkels en infrastructuur biedt voor een druk leven. Levensmiddelenwinkels, supermarkten, gezondheidswerkers, scholen, media of bioscoop, niets ontbreekt hier.

Het is in het hart van de bruisende stad, zeer dicht bij het prachtige duinmassief, het strand en alle winkels die dit project binnenkort het levenslicht zal zien. Uitgangspunt voor alle wandelingen, ideale plek om te genieten van de geneugten van de kust met behoud van een echt actief leven, het adres biedt u het hele jaar door een vakantiesfeer of een perfecte locatie in de stad om er een weekendje tussenuit te zijn en te genieten van adembenemende landschappen. enkel licht.


Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
1 kamer (s) Vanaf 40 m² Vanaf 185 000 €
1 hut slaapkamer (s) Vanaf 52 m² Vanaf 205 000 €
2 kamer (s) Vanaf 59 m² Vanaf 230 000 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF