Appartementen vlakbij de zee tussen Hardelot en Le Touquet
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Appartementen in de buurt van de zee

Op steenworp afstand van de duinen en het strand Vanaf 235 €

Conditie
  • 1 kamer (s)
  • Oplevering: 2e kwartaal 2024
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Zeezicht voor sommige appartementen
  • In de buurt van Hardelot
  • In de buurt van Le Touquet
  • 50 van het strand

Uitzonderlijke kortingen tot 30 november:

Notariskosten aangeboden*

Neem contact met ons op voor voorwaarden

Het project

Gelegen in het hart van de Opaalkust, tussen de Belgische kust en de baai van de Somme op een natuurlijk domein van meer dan 1600 hectare, Sainte-Cécile-Plage is een badplaats die grenst aan het levendige en vriendelijke stadje Camiers. Sainte-Cécile-Plage is een eerste en tweede verblijfplaats die steeds meer mensen aantrekt vanwege de kwaliteit van leven: het zeeklimaat met milde winters en aangename zomers, de bereikbaarheid over de weg en per spoor, de goede sfeer en de veel buitenactiviteiten.
Gezinnen, atleten, contemplatieven, natuurliefhebbers zullen hun geluk vinden : leef in het hart van een ecosysteem dat even rijk als gevarieerd is als haakje in je leven.

Sainte-Cécile is de perfecte ontmoetingsplaats voor kinderen en ouders in juli en augustus: beachclubs, beachvolleybal- en beachvoetbalvelden, boomklimmen in de Opalaventure, enz. Om nog maar te zwijgen over watersporten! Zeer beroemd, de zeilschool stelt u in staat om unieke sensaties te ontdekken op 15 km strand: vlieger, vlieger, ... maar ook kajak, kano, peddel enz. Het is de hemel voor zeilers van alle leeftijden!

U kunt er zeker van zijn dat in uw tweede verblijf aan de Côte d'Opale, je leeft op het ritme van de getijden, de wind en het gelach van je kinderen.

Op de gemeentelijke sportschool met tennisbanen en een fitnessruimte kun je trainen: tennis, basketbal, handbal, voetbal, badminton, tafeltennis, babygym, babybasketbal, etc. Voor golfers zijn de greens van Hardelot of Le Touquet erg bekend.

Naast sport is er ook de gemeentelijke bibliotheek en de verenigingen die het leven verlevendigen, waarvan sommige heel typisch zijn, zoals de "camiéroise dove" die postduiven traint of het koor van de harten van Opale, enz.

Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
1 kamer (s) Vanaf 42 m² Vanaf 235 000 €
1 hut slaapkamer (s) Vanaf 46 m² Vanaf 243 000 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF