Nieuw vastgoedproject - Hameau de l'Ours - La Clusaz-Manigod
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Hamlet of the Bear

Hamlet of the Bear - La Clusaz-Manigod Vanaf 341 €

Conditie
  • Van 1 tot 3 slaapkamers
  • Bezorging: Kerst 2023
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Ski-in ski-out
  • Uitzonderlijk panorama
  • 800m² ontspanningsruimte

La Clusaz Manigod

Manigod ligt op 30 minuten van het meer van Annecy en op 50 minuten van Genève, in het hart van het Aravis-massief, tussen het meer en de bergen. Zowel familie als authentiek, het resort ligt op een hoogte van 1 meter en biedt alle architecturale en natuurlijke bergcharme. De hoofdstad, omringd door kleine gehuchten in een rustige en prachtige omgeving, herbergt prachtige traditionele gebouwen en chalets die zich vastklampen aan de berghelling, net boven de Fier.

Het resort en zijn 220 km aan pistes zorgen voor een afwisselende, nordic en alpine glijbaan, contemplatief of sportief, dag en nacht, want het is het grootste nachtskigebied van de Savoie Mont-Blanc! In de zomer is het tijd voor levensgrote activiteiten voor het hele gezin: canyoning, via ferrata, mountainbiken / VAE, buitenzwembad, Dévalkart, leuk parcours in het dennenbos ... En voor liefhebbers van sensaties, Manigod, Labeled Village Trail, is ook een natuurlijke plek om te wandelen en klimmen, allemaal gedomineerd door Mont-Charvin (2 m) en La Tournette (409 m).

Het is in deze behouden en dynamische omgeving in winter en zomer dat MGM Constructeur Le Hameau de l'Ours bouwt. Deze volgende toeristische residentie van 48 luxe appartementen, met edele materialen, zal ook een wellnessruimte van 800 m2 bieden (met zwembad, bubbelbaden, hammam, sauna ...) en een Spa Montagnes du Monde®, voor tentsessies op de top!
Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
1 kamer (s) Vanaf 46 m² Vanaf 341 667 €
2 kamer (s) Vanaf 61 m² Vanaf 450 000 €
2 duplex slaapkamer (s) Vanaf 70 m² Vanaf 516 667 €
3 duplex slaapkamer (s) Vanaf 86 m² Vanaf 612 500 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF