Chalet Anaé in Sainte-Foy Tarentaise
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Chalet Anae

Chalet Anae Vanaf 430 €

Conditie
  • Van 1 tot 5 slaapkamers
  • Bezorging: Kerst 2025
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Ski-in ski-out
  • Prachtig uitzicht op de bergen
  • Westelijke oriëntatie
  • Hoogwaardige services
  • In het hart van het resort

Chalet Anae

Gelegen in Sainte-Foy-Tarentaise, een dorpsresort genesteld in het hart van de Haute-Tarentaise, presenteert MGM zijn nieuwe eersteklas Chalet Anaé.

Deze residentie in authentieke stijl biedt 16 appartementen van 2 tot 6 kamers in klassieke condominiums.De appartementen zijn ontworpen in een vernieuwde, warme chaletgeest met grote woonkamers en grote balkons.

Er ontstaat een alchemie tussen de warmte van hout, natuurlijke materialen en eigentijdse accenten. Elk appartement heeft een ingerichte keuken en badkamer, een kelder, een individuele skilocker en een overdekte parkeerplaats.

Chalet Anaé heeft een ideale ligging: ski-in ski-out en in het hart van het resort in een intieme en resoluut authentieke omgeving.

Sainte-Foy-Tarentaise

Gelegen tussen het Nationaal Park Vanoise en de Italiaanse grens, op een hoogte van 1550 m, heeft Sainte-Foy Tarentaise haar traditionele bergarchitectuur weten te behouden.
Omringd door de bergen van het Nationaal Park Vanoise en met een uniek uitzicht op de Thuria-gletsjer, is Sainte-Foy Tarentaise ook een dorp waar u rust en alle faciliteiten vindt om te ontspannen.

Zeer populair bij liefhebbers van authentieke landschappen, Sainte-Foy Tarentaise kan bogen op prachtige eeuwenoude gehuchten en zeer mooie hooggelegen meren. U zult ook de talrijke beekjes waarderen die tussen de chalets slingeren, wat een verfrissende kant geeft aan het zomerlandschap.

Geïnteresseerd? We kunnen zo snel mogelijk een afspraak maken bij u thuis of op onze kantoren in Waterloo. We zullen het project presenteren dat u interesseert en we zullen samen het erfgoed, het fiscale en juridische deel van een nieuwe aankoop in Frankrijk aanpakken.

Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
1 kamer (s) Vanaf 44 m² Vanaf 430 000 €
2 kamer (s) Vanaf 54 m² Vanaf 510 000 €
3 kamer (s) Vanaf 72 m² Vanaf 715 000 €
3 slaapkamer (s) duplex Vanaf 82 m² Vanaf 915 000 €
5 slaapkamer (s) duplex Vanaf 129 m² Vanaf 1 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF