Prachtige huizen en appartementen met uitzicht op de baai van Canche
Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

The Bay Terraces bij Etaples

Aan de rand van de baai van Canche Vanaf 137 €

Conditie
  • 0 kamer (s)
  • Oplevering: 1e kwartaal 2021
  • U betaalt geen 20% btw over uw aankoop en u ontvangt een contractueel gegarandeerd inkomen.
  • Overname van eigendom zonder managementsysteem.

  • Dichtbij de baai van Canche
  • Midden in de natuur
  • Zeer vriendelijke omgeving
  • Grote groene ruimte waar uw kinderen veilig kunnen spelen
  • Huizen of appartementen; je kan kiezen !
  • Parkeren privé

Gelegen aan de rand van het natuurgebied Baie de Canche, de appartementen en huizen geniet van een unieke locatie in een bewaarde plaats. In het hart van een groene en bosrijke omgeving, dealle woningen kijkt uit op de baai, met een adembenemend uitzicht over de monding en de omgeving.

U kunt genieten van de uitgestrekte groene ruimte, wat een ideale overgang biedt naar het natuurgebied. Uw kinderen kunnen veilig spelen en de rust van de plaats wordt niet verstoord door de doorgang van de weg.

Daar profiteert u van gereserveerde parkeerplaatsen aan de inwoners van de Terrasses de la Baie. De residentie is het perfecte startpunt voor wandelingen in de buitenlucht, profiteert u van elk uitstapje naar observeer duizenden vogels die zich hier hebben gevestigd en de zeehonden op de vele zandbanken zien loungen.

Vanuit de duinen kijkt u uit over de baai en de veranderende lichtjes van dit kleine paradijs.

In de loop van de seizoenen zal de Terrasses de la Baie u voorzien unieke momenten midden in de natuur en ontdek de vele activiteiten van dit vissersdorpje. In het nabijgelegen nautische centrum krijgt u de gelegenheid om te leren over de geneugten van zeilen en kunt u genieten van de versheid van de vis op de kraampjes van de haven in slechts 15 minuten lopen.
Een wandeling waarmee u ook het winkelcentrum en alle musea van de stad kunt vinden.

Je voelt je thuis in je tweede woonplaats aan de Opaalkust. In feite, interieurs zijn zowel vriendelijk als licht. U zult genieten van de zonnestralen van uw grote erkers. de Bay terrassen, wordt er alles aan gedaan om een ​​plek te creëren die gewijd is aan welzijn en gezelligheid. De open keuken naar de woonkamer zorgt voor meer ruimte warm om goed te leven met familie.

We bieden u Huizen met 2 slaapkamers en appartementen met 1 tot 2 slaapkamers.

Geïnteresseerd?  We kunnen op uw gemak een afspraak maken bij u thuis of op ons kantoor in Waterloo. We presenteren het project dat u interesseert en bespreken samen het patrimoniale, fiscale en juridische gedeelte van een nieuwe aankoop in Frankrijk.

Verzoek om informatie
typologie Oppervlak Prijs gegevens
0 slaapkamer (s) Studio Vanaf 24 m² Vanaf 137 500 €
Verzoek om aanvullende informatie

ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF