Icoon Mail Icoon Mail
FR / NL / EN

Onze nieuwe projecten in de Alpen

Zoals beloofd, vertelden we u in ons laatste artikel over de komst van nieuwe projecten in de Alpen. Het is tijd om ze aan u te presenteren.

We presenteren u niet één of twee, maar goed 4 nieuwe projecten :

- The Manaka Residence:

Schitterende residentie met receptie, parking, privékelder, individuele skilocker, spa, behandelkamer, fitnessruimte, zwembad en uitzicht op de Mont-Blanc-reeks. Het project is gelegen in Plagne Centre in Savoie, 2.000 meter boven zeeniveau ! Vertrek en aankomst kan worden gedaan ski's pieds.

U bevindt zich op 300 meter van het centrum en de commerciële voorzieningen.

Van 1 tot 4 slaapkamers, u kunt kiezen tussen 2 aankoopmodi: het klassieke condominium of de toeristische residentie (en de btw op de aankoop terugvorderen).

- De Alhéna Residence:

Zeer moderne residentie, met receptie, parking, privékelder, individuele skilocker, spa, behandelkamer, fitnessruimte, zwembad. Gevestigd in Flaine Forum (zeer bevoorrechte plek in Flaine) in Haute-Savoie. Het dorp ligt 1.600 meter boven zeeniveau. residentie ski's pieds !

Midden in het centrum van Flaine kunt u profiteren van alle naburige commerciële voorzieningen en u kunt ook de prachtige kunstwerken van Picasso, Vasarely, Dubuffet en Bury aanschouwen.

Van 2 tot 3 slaapkamers beschikbaar in toeristische woningen (terugvordering van btw bij aankoop).

- Les Chalets de Joy:

Weelderige chalets met receptie, parking, privékelder, individuele skilocker, spa, behandelkamer, fitnessruimte, zwembad. Het project bevindt zich op Grand Bornand, honderd meter van het centrum en zijn voorzieningen. Gelegen op 1.300 meter hoogte tussen de Mont Blanc, het meer van Annecy en Zwitserland. Het project is ski's pieds !

Van 1 tot 3 slaapkamers, u kunt een van deze weelderige appartementen bezitten met de verwervingsmodus van de toeristenresidentie en zo de btw op uw investering terugvorderen.

- Chalets Laska:

In visuele en ethische harmonie met het resort, past het programma Chalets Laska perfect in het landschap. Met als diensten inbegrepen in de residentie: receptie, parking, privékelder, individuele skilocker, spa, behandelkamer, fitnessruimte, zwembad. Het project bevindt zich op Contamines-Montjoie, in Haute-Savoie, gelegen op 1.164 meter boven zeeniveau.

Je hoeft maar een paar minuten te lopen om het centrum van het dorp te bereiken.

Van 2 tot 3 slaapkamers beschikbaar in toeristische woningen!

IGeïnteresseerd? We kunnen zo snel mogelijk een afspraak maken bij u thuis of op onze kantoren in Waterloo. We zullen het project presenteren dat u interesseert en we zullen samen het erfgoed, de belasting en het juridische deel van een aankoop in Frankrijk aanpakken.


ABBONEER OP

NIEUWSBRIEF